Welkom

In verband met het regeringsbeleid rondom het indammen van het Coronavirus, zullen er tot 1 juni 2020 geen reguliere kerkdiensten zijn. Wel zijn er diensten via internet te beluisteren, tot drie dagen na de dienst. Kijk voor de laatste stand van zaken bij 'Kerkdiensten' en 'Agenda'.
 
De Protestantse gemeente Schouwen aan Zee, bestaat uit vier plaatsen. De kerk in Burgh, de kerken in Renesse en Noordwelle, de kerk in Scharendijke en de Pelgrimskerk in Haamstede.
 
Samen zijn we gemeente van Christus, met open oog en oor voor mensen om ons heen. Met handen uit de mouwen, voor mensen ver weg en dichtbij. Met beide benen op de grond en het hart gericht op God.
 
Een kerk bestaat uit mensen. Mensen met dromen en verlangens, maar ook met tekortkomingen. Mensen zoals iedereen. Maar samen hebben we de liefde van Christus ontdekt. Vanuit die liefde streven we ernaar een geloofsgemeenschap te zijn die in getuigenis en dienstbaarheid bouwt aan de komst van Gods vredesrijk.
 
Op deze website willen we u en jou graag laten zien wat dit betekent. Hier vind je informatie over de gemeenschappen in onze dorpen.
 
Wees welkom!

Nieuws

Agenda

Nieuwsbrief PG Schouwen aan Zee

vrijdag 20 mrt / Lees verder

Reguliere kerkdiensten afgelast! Volg de dienst via internet.

zondag 5 apr / 10.00 uur Lees verder

Muzikale troost in tijden van Corona

dinsdag 7 apr / Lees verder
Nieuwsbrief PG Schouwen aan Zee
Nieuwsbrief Pelgrimskerk
Palmpasen
Reguliere kerkdiensten afgelast! Volg de dienst via internet.
Muzikale troost in tijden van Corona